Hur Slutar Man Att Snarka?

Snarkmaskin

Har du någonsin vaknat upp utmattad, irriterad och känt dig som om du inte har sovit ordentligt? Även om du har sovit i timmar känner du dig ändå sömnig och yr hela dagen. Snarkning kan vara orsaken till denna olägenhet. Snarkning är något som vi alla är bekanta med.

Du kanske undrar varför snarkning förekommer? Våra nackmuskler slappnar av när vi somnar. Dessa muskler kan ibland vara lite avslappnade. Det gör att dina övre luftvägar, som inkluderar näsan och halsen, drar ihop sig, vilket gör det svårt för tillräckligt med luft att nå dina lungor. När detta händer vibrerar den omgivande vävnaden och producerar det vi uppfattar som snarkningsljud. Ju större vibrationen är och ju högre snarkningen är, desto mindre blir din luftväg.

Snarkning stör inte bara dina vänner och partners, utan påverkar även din sömn. Det försämrar sömnkvaliteten, ökar risken för sömnapné och orsakar kronisk sömnbrist. Snarkning, som huvudsakligen avbryts av andningspauser och högljudda snuttar eller gaser när den sovande personen tar ett nytt andetag, kan tyda på obstruktiv sömnapné. Under sömnen har personer med sömnapné korta pauser i andningen. Dessa pauser kan inträffa så ofta som 20 till 30 gånger per timme. Effektiviteten hos PerfektDröm™ vid behandling av snarkning i samband med tillstånd som sömnapné får dock långsiktiga fördelar. Låt oss ta en djupare titt på det!

Vad är orsaken till snarkning?

Även om du vet hur snarkning låter vet du kanske inte vad som orsakar det. Innan vi tittar närmare på nyttan av PerfektDröm™ och effektiviteten hos livskraftiga alternativ är det viktigt att vara medveten om några av orsakerna till överdriven och typisk snarkning.

Nedan följer några av de vanligaste orsakerna till snarkning:

Åldrande: Snarkning påverkas av åldrande eftersom halsmusklerna och tungan slappnar av mer under sömnen, vilket resulterar i en hörbar vibration vid inandning.
Alkohol: Alkohol är ett starkt muskelavslappnande medel som slappnar av i musklerna som omger halsen och luftvägarna när du sover, vilket gör att vibrationer uppstår när du andas.
Problem med näsan och bihålorna: Kronisk snarkning kan orsakas av sömnapné, näspolyper, allergier, bihåleinflammationer och allmän trängsel.

Sömnställning: Din sovställning kan påverka dina bihålor. Om du regelbundet ligger på rygg kan din mjuka gom, din gom, din tunga eller din hals vibrera, vilket hindrar luftpassagen till dina lungor.
Genetik: Den fysiska arkitekturen i din mun, din hals och dina bihålor är ett resultat av din genetiska sammansättning, och de kan bidra till din snarkning.

Låt oss nu ta reda på tecken och symtom på snarkning och riskerna.

Vilka är snarkningens symtom och tecken?

Snarkning kan vara ett tecken på olika sjukdomar, bland annat allergier och astma. Det kan dock också tyda på en medicinsk sjukdom som kallas obstruktiv sömnapné, där en person upprepade gånger slutar andas under sömnen. En person med sömnapné kan snarka högljutt eller producera kvävningsljud. När en persons kropp är syrefattig kan personen vakna upp. Det kan hända hundratals gånger under natten eller när man sover vid olika tidpunkter under dagen om tillståndet är allvarligt.

Låt oss förstå hur vissa förändringar kan skapa en betydande förbättring.

Gör några ändringar i rutinen vid läggdags.

Många snarkare kan minskas eller elimineras genom att göra en eller flera enkla förändringar på natten.
Om du förstår att du snarkar på natten och sover på ryggen för det mesta kan du överväga att sova på ena sidan.

1. Du bör sova på sidan

Den hållning du sover i påverkar dina chanser att snarka. Personer som sover på ryggen, ofta känd som ryggläge, är mer benägna att snarka. Personer som sover på sidorna, ofta känt som sidoläge, snarkar mindre. Personer som snarkar mindre när huvudet är vänt åt sidan, vilket kan bero på huvudets position snarare än kroppshållningen. Om du minns att du snarkar på natten och sover på ryggen för det mesta, överväg att sova på sidan i stället.

2. Använd PerfektDröm™

PerfektDröm™ är vetenskapligt utformad för att utvidga näsgången för att maximera luftflödet.
Den gör att snorkarna sover lugnt och andas fritt utan problem. PerfektDröm™ är tillgängliga receptfritt (OTC) på ditt lokala apotek eller i din livsmedelsbutik för lindring. När du sätter på näsan fungerar plastskenorna på insidan som fjädrar och öppnar näsborrarna något och ökar luftflödet under hela andningsprocessen.

Även om PerfektDröm™, liksom många andra receptfria behandlingar, kan lindra snarkning som orsakas av sällan förekommande näsblockering eller bihåleinflammation. Därför förknippas de ofta med tillfälliga sjukdomar som influensa eller förkylning; det finns få bevis för att de hjälper till att bota kronisk snarkning som orsakas av strukturella, allergirelaterade eller bihålevävnadsbaserade hälsoproblem. Det primära faktum är dock att även om PerfektDröm™ kan hjälpa vissa människor att sluta snarka, kan andra människor ha nytta av dilatatorerna.

Varför är PerfektDröm™ så unika och fördelaktiga?

Tyvärr har många äktenskap drabbats av problem till följd av snarkning. Tack och lov finns det en lösning som permanent kan stoppa snarkning. Vad gör detta möjligt? Anti-Snore PerfektDröm™ använder smart teknik för att upptäcka alla tecken på snarkning. Den avger sensorisk input som snabbt eliminerar snarkning genom att överföra impulser till din kropp om det finns några indikatorer. Dess subtila stimulering gör att du kan göra förändringar när det märks i din kropp. Som ett resultat av detta är snarkning inte längre ett problem. Prylen är utformad för att lära dig att sluta snarka utan att skada dig själv. Låt oss ta reda på varför den är viktig!

Den är avslappnande och säker.

Fördelen med att skaffa denna produkt är att den hjälper dig och din kamrat att sova lugnt hela natten utan att göra några störningar. Den är också riskfri att använda eftersom den inte har några negativa biverkningar. Du kan också fritt justera alla återkopplingssignaler efter eget tycke och smak tills du är nöjd.

Relationer förbättras

Som tidigare sagts kan snarkning orsaka relationsproblem. Det kan orsaka sömnbrist hos din partner, vilket gör att han eller hon blir på dåligt humör. PerfektDröm™ ser till att ni båda får en god natts sömn och att ingen klagar på den andra nästa dag. Ditt förhållande kommer att förbättras eftersom du inte behöver sova o
n separata sängar.

Förbättrar den allmänna hälsan

För att våra kroppar ska fungera korrekt behöver vi sömn lika mycket som syre och mat. Vila är nödvändigt för att kroppen ska fungera optimalt. Den hjälper dig att hålla dig vaken, uppmärksam och på gott humör. Det beror på att den förbättrar hjärnans funktion.

En annan sak att tänka på är att våra kroppar läker sig själva när vi sover. Du är mer benägen att kämpa med enkla sysslor nästa dag om du inte får tillräckligt med sömn. Sömnbrist tömmer den mentala kapaciteten och kan leda till ytterligare hälsoproblem som viktökning och försämrat immunförsvar.

Det är effektivt

PerfektDröm™ är framgångsrik när det gäller att permanent sänka och eliminera snarkning. Den använder sig av grundläggande teknik för att hindra dig från att snarka på natten. Den har också bidragit till att förbättra många människors livskvalitet.

Slut på det hela!

För att använda PerfektDröm™ på ett effektivt sätt ska du försiktigt sätta den i näsan och försiktigt försegla de magnetiska ändarna. Prylen sänder inte ut en kraftig signal som gör att du vaknar mitt i natten. Den ger en mild rörelse som förhindrar snarkning och inte väcker dig.

Om återkopplingssignalen är för kraftig för dig kan du ändra den till hög eller låg, beroende på vad du önskar. Efter år av kamp använder tusentals personer äntligen PerfektDröm™ för att få en ordentlig natts sömn. Så använd de ovan nämnda medlen för att säga adjö till snarkning och få en fridfull god natts sömn.